Bedrijfsjubileum

Een bedrijfsjubileum organiseren is én blijft een bijzondere gebeurtenis. Het bedrijf  bestaat 5, 10, 25, 50, 75 of misschien zelfs al wel 100 jaar. Proficiat met deze mooie prestatie! Een jubileum is een bijzonder moment voor het bedrijf dat speciale aandacht verdiend;

‘een mooi moment voor een terugblik, maar vooral ook om de stempel te drukken voor de toekomst!’

 

Succesvol bedrijfsjubileum organiseren

Wanneer je voor het jubileumjaar een evenement gaat organiseren, dan wil je niets over het hoofd zien. Hoe pak je dit aan? Hoe organiseer je een onvergetelijk bedrijfsjubileum? Een eenmalig jubileumevenement of een zorgvuldig samengestelde jaarkalender? Veel vragen, veel mogelijkheden! Maar je krijgt maar één kans om het goed te doen.

 

Lastig? Jazeker, maar ik ga je helpen.

  1. Bekijk onderstaande cases met bedrijfsjubileum evenementen;
  2. Download het visiedocument met waardevolle inzichten;
  3. Download het briefingsdocument en laat niets aan het toeval over;
  4. Neem contact op voor vrijblijvend kennismakingsgesprek en eventconcept
img
Heinen & Hopman
50 jarig bestaan
Nutricia
100 jarig bestaan
WSD
60 jarig bestaan
Heinen & Hopman
50 jarig bestaan
Nutricia
100 jarig bestaan
WSD
60 jarig bestaan

Stappenplan voor een spraakmakend bedrijfsjubileum

Bekijk het visiedocument

voor oa onderstaande bedrijven hebben we spraakmakende evenementen mogen organiseren

KENNISMAKEN OF EVENTCONCEPT AANVRAGEN?

IK HELP JE ALTIJD VERDER!

 

Neem contact op.

Bedrijfsjubileum locaties

De 25 gaafste locaties voor het organiseren van een bedrijfsjubileum. Bekijk alle locaties door het downloaden van het locatieboek. Het spreekt voor zich dat deze top 25 niet onuitputtelijk is, maar vooral dient ter inspiratie voor jouw bedrijfsjubileum!

Voor diverse opdrachtgevers heb ik jubileumevenementen op eigen locatie georganiseerd. Naast de beleving dat ik het eigen bedrijfsterrein volledig omtoverde tot eventlocatie, zijn er ook fiscale voordelen aan het gebruik van eigen terrein.

Meer uit het bedrijfsjubileum halen?

Het organiseren van een spraakmakend bedrijfsjubileum vraagt om grondige voorbereidingen. Er is veel mogelijk; niet alleen tijdens, maar ook voor én na een jubileumevenement. Denk hier goed over na.

Ik creëer en organiseer al ruim 25 jaar samen met mijn opdrachtgevers spraakmakende jubileum evenementen die een blijvende indruk achterlaten en waar nog lang over wordt nagepraat. Ik noem dit de doorvertelfactor creëren.

Als geen ander weet ik wat er komt kijken bij het organiseren van een jubileumevenement. Neem vrijblijvend contact op zodat ik samen inzichtelijk kan maken hoe we jouw ultieme gewenste doel gaan bereiken.