Bedrijfsjubileum
100 jaar Nutricia

Jubileumevenement | 650 Gasten | 100 years | externe locatie

Je organisatie bestaat 100 jaar. Het uitgelezen moment om het ‘wij-gevoel’ te benadrukken en van nieuw elan te voorzien. Je kunt op veel verschillende manieren een bedrijfsjubileum organiseren, maar de manier waarop ik dit in samenwerking met Nutricia heb aangepakt, was bijzonder te noemen.

 

Het werd een sprankelend jubileum evenement in de Efteling, inclusief zittend diner voor 650 medewerkers met partners. Op deze magische avond keken we terug op 100 jaar Nutricia, werden trots, waardering en saamhorigheid benadrukt én werd er vooruit gekeken.

De opstelling van een zittend diner voor 650 gasten in de theaterzaal gaf een écht WOW-effect!

Comité | Nutricia

Een jubileum evenement organiseren met een verhaal

In de afgelopen jaren was ik al zeer regelmatig betrokken bij de evenementen van Nutricia, dus het bedrijfsjubileum organiseren was een kroon op de langdurige samenwerking. Bij Nutricia zijn de medewerkers trots op hun werk en op de organisatie. Ze hebben hart voor de zaak, denken aan elkaar en hebben ambities. De organisatie en de medewerkers beseffen het belang van een goede bedrijfscultuur.

Omdat verhalen verbinden, betekenis geven en eenheid creëren, is ervoor gekozen om 100 jaar Nutricia te vertalen naar 100 verhalen van de medewerkers. Deze 100 verhalen samen zijn gebundeld en vormen een prachtig en uniek jubileumboek als aandenken aan het 100-jarige bestaan van de organisatie.

Een belangrijke wens van Nutricia was om het diner voor 650 gasten in meerdere gangen op te dienen en aan tafels te serveren. Verschillende eventlocaties zijn hiervoor bekeken, maar de keuze is uiteindelijk toch gevallen voor de Efteling. Voor deze gelegenheid werd de theaterzaal van de Efteling volledig omgebouwd naar een prachtige setting waar alle gasten konden plaatsnemen aan chique ingedekte tafels.

Het is van belang dat alle disciplines samenkomen bij het organiseren van een dergelijk evenement, wat resulteert in een unieke beleving voor de genodigden.

Een bedrijfsjubileum met een ‘Nutricia Sprookje’

Niet alleen het zittend diner zorgde voor een bijzondere sfeer. Gedurende de gehele avond kwamen er persoonlijke momenten aan bod. Reeds voor het diner begon, werd er een speciaal geschreven Nutricia Sprookje voorgedragen. Na het diner werden de gasten meegenomen naar de attractie Aquanura waar een op maat gemaakte projectie onderdeel uitmaakte van het waterballet.

De feestavond werd vervolgens afgetrapt door de eigen Nutriciaband, die speciaal voor dit jubileumevent een aantal toepasselijke nummers had ingestudeerd. The Boston Tea Party nam vervolgens het muzikale stokje over en zorgde voor een swingend geheel. Met Glennis Grace als knallende afsluiter kan worden teruggekeken op een prachtig jubileumevent waarbij emotie, warmte en de menselijke factor van de organisatie benadrukt is.

Het belang van de eventlocatie

Ieder event is anders en vraagt om een andere benadering. Door de ruim 20-jarige samenwerking met de Efteling ben ik op de hoogte van alle ins en outs van de locatie en zijn ook de logistieke beperkingen bekend. Eventprofessionals bekijken evenementenlocaties vanuit heel andere perspectieven dan de locatie verstrekkers zelf. Waar het 25 jaar geleden nog ging om een locatie waar vooral een mooi ‘bedrijfsfeest’ georganiseerd kon worden, dient de eventlocatie vandaag de dag aan een behoorlijk eisenpakket te voldoen.

 

Een geschikte evenementenlocatie vinden voor je evenement?
Download dan het locatieboek waarin ik een top 25 evenementenlocaties van 25 jaar kennis en ervaring voor je heb gebundeld.

Ga naar locatieboek
image

Locatieboek top 25 evenementenlocaties