.

Top 25 evenementenlocaties

Ik wil je helpen naar je zoektocht naar geschikte evenementenlocaties. Vandaar een top 25 evenementenlocaties van 25 jaar kennis en ervaring.

Gekozen is om een combinatie te maken van bestaand locatieonderzoek uitgevoerd door Highprofile, eigen ervaringen én als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, de eisen en keuzes van mijn opdrachtgevers.

 

Ik wil benadrukken dat de indexering van de top 25 gebaseerd is op de keuzes van mijn opdrachtgevers! Het spreekt voor zich dat deze top 25 niet onuitputtelijk is, maar vooral dient ter inspiratie en verschillende mogelijkheden laat zien.

 

Evenementenlocatie via “Eventprofessional”? Jazeker!

Ik werk met de meeste evenementenlocaties al ruime tijd samen. Hierdoor weet ik de (logistieke) voordelen maar ook de uitdagingen als geen ander. Ik bekijk locaties vanuit het perspectief van mijn opdrachtgevers en stel hierbij altijd de wensen en eisen van jou, onze opdrachtgever voorop.

 

Heb je specifieke wensen en/of eisen? Laat het me hier weten, ik help je altijd verder!

Een evenement op het eigen terrein organiseren is sinds de invoering van de WKR overigens ook zeker het overwegen waard!

Download locatieboek

Een juiste evenementenlocatie is vaak een zwaar wegende factor voor het succes van een evenement. Neem me tijdens je oriëntatie mee naar de locatie bezoeken. Dit is heel gebruikelijk. Download hier het locatieboek ter inspiratie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

voor oa onderstaande bedrijven hebben we spraakmakende evenementen mogen organiseren

image