Open dag & familiedag | 1200 bezoekers | Eigen terrein

 

Hoe geef je een bijzondere draai aan de open dag van je bedrijf? Naast de rondleiding die men kon volgen met het gehele gezin creëerde we op het eigen terrein een corporate festival! Een festival format voor de zakelijke markt. Meer lezen over een Corporate Festival? Lees dan deze blog.

Wanneer we een event hebben kloppen we aan bij Wendy. Samen realiseren we mooie projecten. Wendy denkt mee, is flexibel en servicegericht. Een partner die rust en vertrouwen geeft in de drukte rond een evenement. Wij noemen dat ontzorgen.

Sandra Verbrugge | Coördinator marketingcommunicatie Bosch Thermotechniek B.V.

Een open dag – familiedag organiseren voor jong en oud

Bosch Thermotechniek B.V. nodigde alle medewerkers met hun familie uit voor een rondleiding op de locatie te Deventer. Er was aan alles gedacht. Tijdens de open dag met een festival tintje mochten de diverse foodtrucks uiteraard niet ontbreken zoals een Tostibus – Hamburger Foodtruck met de Kort Burger – de Zalmsensatie met vers gerookte zalm – Pizza foodtruck etc.

Ook waren er diverse vormen van entertainment voor jong en oud. Denk aan: Graffiti workshop – luchtkussen – schminkstand – VR Experience – Fotostand – DJ – Ringtone bus – Klimwand. Voor elke doelgroep was er wel ‘iets’ te beleven.

Natuurlijk ontbraken alle facilitaire zaken zoals de stretchtent – inrichting en audio/visuele faciliteiten niet waardoor het terrein een gezellig festival plein werd.

Een open dag waarbij alle elementen prachtig samen kwamen. De gasten en vooral de kids waren zichtbaar aan het genieten.

Een open dag – familiedag organiseren op het eigen bedrijf

Een open dag organiseer je op je eigen terrein. Een event op eigen terrein zorgt altijd voor een bijzondere experience. Zo’n familiedag zorgt vaak voor verbinding en versterking bij alle betrokkenen.

Bij het organiseren van een open dag op eigen terrein komt veel bij kijken. We hadden twee dagen nodig voor de opbouw en daarnaast mag het logistieke aspect niet worden onderschat. Een Eventprofessional kan meedenken over logistieke knelpunten, veiligheid en invulling, zonder dat de dagelijkse bedrijfsvoering in het gedrang komt.

Wil je meer weten over een evenement organiseren op eigen terrein met een festival-tintje? Lees dan ook eens deze case.

Tijdens het event heeft Wendy met ons mee gedacht en een project neergezet waar wij ontzettend positief op terug kijken. Wendy is enthousiast en luistert goed naar de wens van de klant.

Carlien Haarman | projectleider

Ook meer uit je eerstvolgende evenement halen? Download dan het visiedocument en maak een vliegende start!

Ga naar visiedocument
image

Visiedocument de kracht van l!ve