BEDRIJFSFEEST | 400 GENODIGDEN | EXTERNE LOCATIE

Bedrijfsfeest organiseren?

Jaarlijks bedrijfsfeest

Dat extern winnen, intern beginnen is, begrijpt deze opdrachtgever als geen ander. Dit is dan ook de reden dat Bolsius jaarlijks investeert in het belangrijkste kapitaal van het bedrijf; de mensen. Deze investering wordt gedaan in de vorm van een mooi en sfeervol bedrijfsfeest.

 

 

Besef dat kennis, ervaring, inzet, creativiteit en betrokkenheid van werknemers het belangrijkste kapitaal is voor een organisatie.

BRING YOUR STORY LIVE!

Wendy van de Beurcht - Eventprofessional

Bedrijfsfeest: saamhorigheid, waardering en trots benadrukken

Iedere organisatie heeft zijn eigen verhaal. Waarom bestaan ze, waarom doen ze wat ze doen, waar zit hun passie? Het verhaal vertelt wie de organisatie is en waar het naar op weg gaat. Het verhaal zorgt er voor dat de identificatie van de medewerkers met de organisatie wordt versterkt. Dit is waar de kernbegrippen saamhorigheid, waardering en trots over gaan!

Bolsius weet waar ze voor staan en waar ze in geloven. Ze hebben een mooi verhaal te vertellen dat live tijdens het bedrijfsfeest extra werd geladen o.a. in de vorm van een spectaculaire openingsshow.

Speciaal voor Bolsius maakten onze producers een unieke, eigentijdse versie van een bekend lied. Een lied waarbij de tekst volledig toegespitst werd op Bolsius. Zangeres Alma Nieto zorgde met haar lange jurk en prachtige stem voor een moment van kippenvel.

kies de juiste locatie voor je bedrijfsfeest

Een belangrijk element bij het organiseren van een bedrijfsfeest is de locatiekeuze. Een locatie die past bij wat de organisatie wil uitstralen. Na het zien van het locatieboek maakte Bolsius de keuze voor een duurzame locatie: Inspyrium Cuijk. Deze locatie ademt groen, groen en nog meer groen. Een unieke ‘inspyrerende’ locatie dat bestaat uit zoveel mogelijk hergebruikte en/ of natuurlijke materialen.

Het ‘natuurlijke’ sfeerplaatje werd pas echt compleet toen de eigen producten van Bolsius erin verwerkt werden. Zo werd het pad naar de entree en de gehele locatie sfeervol verlicht met de eigen kwaliteitskaarsen. 

Bij de organisatie van dit bedrijfsfeest is aan alles gedacht. Niet alleen het concept moest goed zijn. Het voor- en natraject waren minstens zo belangrijk. Het ‘Natuurlijk Bolsius’ thema werd dan ook volledig doorgetrokken in het uitnodigingstraject.

Voorafgaand aan het bedrijfsfeest ontvingen de gasten een save the date met een op maat gemaakte houten pen voorzien van het Bolsius-logo. “Noteer de datum in je agenda”. Ook de uitnodiging zelf bestond uit natuurlijke materialen. De uitnodiging werd namelijk gedrukt op hout en bevatte een link naar de maatwerk landingspagina.

Bedrijfsfeest spectaculair afsluiten

Met een ontvangst door frisse en charmante Juffertjes in ‘t Groen, een diversiteit aan culinaire hotspots van de Kort Catering en een verscheidenheid aan muziek en attracties, ontstond een mooi compleet geheel. Met aandacht voor de kleinste details, waanden de gasten zich in groene/ natuurlijke sferen.

De spectaculaire openingsact zette meteen de toon voor de rest van de avond. Er werd volop mee gezongen tijdens een optreden van Frans Duijts en ook onze ‘geheime wapen’ DJ La Fuente en MC Mitch Crown ontbraken niet tijdens dit bedrijfsfeest. Met als eindresultaat? Een succesvol bedrijfsfeest waar nog lang aan teruggedacht gaat worden.

Bedrijfsfeest organiseren? Bekijk dan ook even deze pagina of,
stuur me vrijblijvend een berichtje. Ik help je altijd verder.