Jubileum evenement  |  Eigen terrein

 

Van een lege hal naar een spraakmakende locatie

De Kort Catering kreeg de vraag van hun trouwe opdrachtgever het 20 jarig jubileum in combinatie met de opening van de nieuwe bedrijfshal te organiseren. Samen hebben we de krachten gebundeld en dat vertaald naar een creatief event concept. Het begint allemaal met een idee wat ontstaat uit creativiteit. Bij het zien van de lege hal hebben we de vertaling gemaakt naar een spraakmakend concept.

Ik krijg alleen maar complimenten over dit geweldige feest. Het was super georganiseerd, waar ik jouw team maar zeker jou ook persoonlijk een heel groot compliment voor wil geven.

Robert van Aken | Oprichter en directeur Akaplast

Creatief event concept creëren

Stel je krijgt als opdracht: bedenk en organiseer een eventconcept voor ons 20-jarig jubileum in combinatie met ons nieuwe bedrijfspand. Creëer een beleving voor alle genodigden waarbij emotie, waardering, trots maximaal ervaren worden. Hoe pak je zo’n jubileumevenement aan?

Natuurlijk nam ik de uitdaging aan. Ik vind het fantastisch om een lege hal om te toveren naar een prachtige event locatie voorzien van alle faciliteiten – culinaire verwennerij en diverse vormen van entertainment.

Meer tips over het organiseren van jubileum evenement? Lees dan ook zeker deze blog.

Jubileum evenement eigen terrein organiseren?

Een evenement op eigen terrein organiseren is een bijzondere gelegenheid. Voor zowel de gasten als de organisatie zelf. Het geeft een extra dimensie aan de beleving.

Ten overstaan van alle medewerkers en hun families sprak de directeur nogmaals zijn trots en blijk van waardering uit waarna het event spectaculair werd geopend met de tissue-act.

De gehele avond kon men genieten van de culinaire verwennerij van de Kort Catering. Diverse foodtrucks, een authentiek pizza bakkerij in combinatie met overheerlijke foodstations zorgde ervoor dat niemand iets te kort kwam. Naast de DJ waren er optredens van Abba Fever en Django Wagner en er waren diverse vormen van entertainment.

Het werd een ongedwongen, feestelijke avond, waarbij de medewerkers en relaties ontzettend hebben genoten en wij met ons gehele team konden meegenieten.

Een jubileum op eigen terrein organiseren

Een jubileum evenement en opening is bij uitstek geschikt om op het eigen terrein te organiseren. Een event op eigen terrein zorgt altijd voor een bijzondere beleving van organisatie en merk, het toont vaak verrassende invalshoeken. Een jubileum op eigen terrein heeft vaak een verbindend, versterkend en verrijkend vermogen op alle betrokkenen.

Van belang is dat men wel realiseert dat de aanloop tot aan het event gemiddeld twee tot vier dagen kan duren en daarnaast mag het logistieke aspect niet worden onderschat. Een Eventprofessional kan meedenken over logistieke knelpunten, veiligheid en invulling, zonder dat de dagelijkse bedrijfsvoering in het gedrang komt.

Meer tips over het organiseren van een evenement op eigen terrein?
Lees dan ook zeker deze blog.

Ook meer uit je eerstvolgende evenement halen? Download dan het visiedocument en maak een vliegende start!

Ga naar visiedocument
image

Visiedocument de kracht van l!ve