Personeelsfeest

Personeelsfeest | 1200 bezoekers  | externe locatie

The future is now
Welke centrale locatie in Den Haag kies je voor het organiseren van een futuristisch personeelsfeest voor 1200 personen? Het gemeentehuis van Den Haag, het Atrium, is misschien niet meteen de meest voor de hand liggende event locatie. Maar ik ging de uitdaging graag aan.

 

Terwijl in de middag de accommodatie nog geopend was voor het openbare publiek, werden de voorbereidingen al getroffen voor het te organiseren personeelsfeest in de avond. Een strakke logistieke planning en juiste opbouwschema’s waren noodzakelijk om de accommodatie te transformeren naar een eventlocatie die aan alle veiligheidseisen, het thema en de wensen van de opdrachtgever voldeed.

Een jaarlijks terugkerend medewerkersevent vraagt om het nodige creatieve vermogen. De juiste expertise en klik is hierbij essentieel!

Comité | Amicale

Het vinden van een geschikte eventlocatie

De grootste uitdaging was het vinden van een geschikte eventlocatie die voldeed aan alle randvoorwaarden en wensen. Dit bleek uiteindelijk het Atrium in Den Haag te zijn. Het Atrium wat overdag fungeerde als het gemeentehuis van Den Haag werd dezelfde middag nog omgebouwd tot een bijzondere externe eventlocatie.

Zoals gewenst werd het Atrium volledig in lijn met het thema ‘FUTURA’ omgetoverd tot een futuristisch locatie, men waande zich letterlijk op de planeet FUTURA. De immens hoge locatie, een op maat gemaakte 3D (laser)show en aanverwant entertainment zorgden voor een eventconcept volledig in lijn met het thema en de wensen van de opdrachtgever. De lasershow vertelde écht letterlijk een verhaal. Dit gecombineerd met het thema en de accommodatie zorgde voor een echt wow-effect.

Details maken het event

Het Atrium (4.500 vierkante meter) is het hart van het gebouw, zowel qua ontwerp als gebruik. Hier zijn de gemeentelijke balies te vinden, zoals de receptie, burgerzaken, sociale zaken en stadsdeelkantoor centrum. Niet de meest standaard plek om een personeelsfeest te organiseren dus. Toch heb ik gekozen om deze centrale plek tot unieke evenementenlocatie om te bouwen.

Het imposante gebouw met de strakke vorm, witte uitstraling en het glazen dak pasten perfect in het eventconcept voor deze opdrachtgever. Ondanks de logistieke uitdaging, heb ik een eventconcept kunnen bedenken en ontwikkelen wat haalbaar was en voldeed aan alle wensen. Tot in de kleinste details, zoals aankleding van het event, het entertainment en de culinaire invulling, heb ik het futuristische thema doorgevoerd. Alle genodigden werden hierdoor letterlijk ondergedompeld in een bewust ontworpen sfeer.

De kracht van samenwerken

De ervaring die ik als Eventprofessional in 25 jaar heb opgebouwd en de jarenlange samenwerking met leveranciers van het hoogste niveau, hebben eraan bijgedragen dat de (logistieke) uitdagingen van deze unieke evenementenlocatie zijn overwonnen. Dit noem ik de kracht van cocreatie. De juiste personen, een juiste taakverdeling en goede afstemming op elkaar maakten dat we wederom een spraakmakend personeelsfeest voor onze opdrachtgever organiseerden.

Ook meer uit je eerstvolgende personeelsevenement halen?
Download dan het visiedocument vol met tips, kennis, ervaring en een compleet stappenplan.

Ga naar visiedocument
image

Visiedocument de kracht van l!ve