BUNDELING VAN KRACHTEN, MAAKT STERK ÉN ONDERSCHEIDEND!

Wat is er aan de hand in catering- én evenementenland? Genoeg! We weten het allemaal, verandering is de enige constante in de snelle en dynamische wereld waarin we vandaag de dag leven.

 

Sommige vinden verandering spannend, anderen zien verandering(en) als uitdaging en zien vooral kansen en mogelijkheden. De Kort Catering ziet vooral kansen en mogelijkheden in catering- én evenementenland. Wat dan? Hoe dan?

 

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

ENTHOUSIAST, GEMOTIVEERD EN VOL VERTROUWEN BOUWEN WE SAMEN AAN EEN MOOIE TOEKOMST MET SMAAKVOLLE, BETEKENISVOLLE EN SPRAAKMAKENDE PROJECTEN

Marcel de Kort | Pascale de Kort | Wendy van de Beurcht

Match made in (heavens) kitchen

De Kort Catering staat al 25 jaar garant voor verrassende catering. Maar liefst 35 gepassioneerde vakidioten streven continu naar het creëren van hele fijne smaken, vertaald naar creatieve culinaire invullingen voor diverse gelegenheden. Uiteraard blijft de De kort Catering doen waar ze goed in is. Wat is dan de ‘match made in heavens kitchen?’ 

Dat is de match die Wendy van de Beurcht als Eventprofessional heeft met
De Kort Catering. Wendy, een gepassioneerde vakvrouw die ook garant staat voor ruim 25 jaar kennis en ervaring wat betreft het organiseren van zakelijke evenementen.

De combinatie van een creatieve cateraar en een Eventprofessional blijkt een zeer interessante samenwerking, bundeling van krachten, te zijn.

Mooi! Maar wat maakt het interessant dan? 

Naar alle waarschijnlijkheid is dit de vraag die jij jezelf nu stelt. Terecht! Om te beginnen; het delen van kennis en ervaring. De Kort Catering & Wendy van de Beurcht staan samen garant voor maar liefst 50 jaar kennis en ervaring. Deze bundeling van krachten geeft letterlijk en figuurlijk een kijkje in elkaars keuken, namelijk die van cateringland & evenementenland. Dit blijken toch twee diverse landschappen te zijn, met veel eigen disciplines.

Juist door het delen van kennis en ervaring met elkaar, blijken zeer interessante mogelijkheden, uitbreidingen én vernieuwingen in producten/diensten en dus kansen te ontstaan. We gaan nu nog niet alles direct verklappen, maar dat er leuke en mooie ontwikkelingen gaan plaats vinden, dat is zeker! Te beginnen met onze gloednieuwe website. Een website die de veelzijdigheid en diversiteit aan producten en diensten van De Kort Catering veel beter laten zien.

Laat je verrassen, door de vele ‘smaken’ die De Kort Catering
op haar menu heeft staan!

Samen, maar wel ieder met een eigen smaakje

Komende periode gaan we jullie uiteraard op de hoogte houden met alle relevante ontwikkelingen. Dit gaan we doen in de vorm van blogs, inspirerende cases, interviews, veel foto’s en video’s. Afgelopen 6 maanden hebben De Kort Catering & Wendy van de Beurcht, maar vooral de klantrelaties mogen proeven van deze nieuwe samenwerking. Wat blijkt? Dat het vooral naar meer smaakt!
Vandaar dus nu de lancering van niet één, maar liefste twee gloednieuwe websites. Samen, maar toch ieder met een eigen smaakje!

Juist deze smaken samen, staan garant voor krachtige en smaakvolle belevings-explosies!

Zelf proeven? Jazeker, stuur me hier een berichtje!